• Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

Sign in to follow this  
Followers 0
GeraldAgu

Adidas waardoor het paar schoenen minstens drie jaar kan duren

1 post in this topic

Gelukkig adidas schoenen dames brengen de drie strepen een aantal adidas NMD-paren terug, die een soortgelijke esthetiek hebben met de introductie van de adidas NMD R1 Primeknit Zebra Pack, die later deze maand vrijgegeven wordt. Het duo heeft twee sterke contrastversies van de adidas NMD R1 Primeknit met full-length Boost, een alles geweven slip-on bovenkant en een Glitch Camo patroon op een Black and White of White and Black kleurweg met bijpassende midsole bumpers. De schelptonen zijn verkrijgbaar in dergelijke schoenen, waardoor het paar schoenen minstens drie jaar kan duren als het op regelmatige wijze wordt gebruikt.

Het lijkt erop adidas superstar dames dat de Pharrell adidas Tennis Hu ook deze zaterdag 6 mei in 2 debutkleuren zal vrijlaten met een verwijzing naar enkele van de vroegste tennisreeksen van de drie strepen. Pharrell heeft afgelopen zomer grote vooruitgang geboekt met Adidas Originals, door de adidas NMD People Collection te debatteren en deze zomer 2017 zal hij zijn eclectische en onmiskenbare oog voor ontwerp verder nemen met wat adidas zijn eerste ever-handtekening silhouet in de adidas Tennis Hu noemt. Natuurlijk zit het allemaal op de full-length boost sole van het standaard adidas pure boost model.

De adidas nmd dames Tennis Hu heeft grote design cues gebaseerd op het adidas Stan Smith tennis model, maar met een meer ademende uitvoering dankzij de technologische vooruitgang die wordt gevonden door het geweven Primeknit materiaal. De steeds flexibele textiel strekt zich uit met de voet en laat veel ventilatiemogelijkheden voor de hitte die dit zomerseizoen perfect is. Een EVA tussenzool kan op Boost overslaan, maar wordt creatief een wafelstructuur. Dit resulteert in pijn en zelfs gevoelloosheid doordat er geen bloedcirculatie in bepaalde gebieden is.

De debut adidas gazelle sale White / Green colorway herinnert u onmiddellijk aan de Stan Smith, maar heeft een wereldwijde twist op basis van het idee dat Pharrell 'voor het menselijk ras speelt', zowel in de muziek als in de modewerelden. Het vereist veel organische 'hype' voor sneakerheads om innovaties aan te nemen als casual wear mogelijkheden. Nike heeft grote tijd geslaagd met Air Max en Flyknit, de twee innovaties die de opbrengsten naar boven en weg van de concurrentie hebben gereden. adidas, die nooit echt een van deze 'keerpunt' momenten had, bezit momenteel de meest populaire innovatie in sneakers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 3 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Blog Statistics

  • Total Blogs
   186
  • Total Entries
   407